Rólunk

 Rólunk

 

  • Cégünk termékkínálatában számos plexi ártartó, laptartó és ársín szerepel.
  • Szolgáltatásunk része a bemutatótermi szaktanácsadás, a konkrét igények felmérése és az azzal párhuzamos árukiválasztás.
  • Plastika márkanevű termékeink kíválóan alkalmazhatók számos kereskedelmi és vendéglátó egységben.
  • Termékeinkkel az európai uniós és a HACCP rendszer elvárásainak teljesítéséhez is hozzájárulunk.

 

Termékeinkről

A Hőstop-Plastika Kft. célja, hogy ügyfeleinek igényes és sokoldalú módszereket biztosítson, melyek megkönnyítik mindennapi tevékenységüket.

Plastika üzletberendezési termékeink egyszerű és praktikus megoldásokkal támogatják a boltokban és üzletekben folyó munkát, de irodai környezetben is tökéletesen megállják a helyüket. Használatuk rendkívül egyszerű és gazdaságos, cégünk egyedi és testre szabott megrendeléseket is teljesít, hogy így ügyfeleink biztosan lehetnek abban, hogy az általuk vásárolt termékek maximálisan megfelelnek majd az adott bolti környezet elvárásainak.

A Plastika termékek kiválóan alkalmazhatók kereskedelmi és vendéglátó egységekben, használatukkal könnyen teljesíthetőek az európai uniós jogszabályok, valamint a HACCP rendszer előírásainak betartása is egyszerűbé válik általuk.

Esztétikus tálcákkal, laptartókkal, tálakkal, plexi, átlátszó árjelzőkkel és egyéb termékekkel várjuk ügyfeleinket, akik praktikus és igényes üzletberendezésekkel szeretnék kellemesebbé és hatékonyabbá tenni a munkát, valamint szeretnék megnyerni a vásárlók bizalmát.