Plexi ártartók

Minden üzletben követelmény a kínált termékek árának feltüntetése. Ez nem csupán előírás, de a vásárlók elégedettségének egyik feltétele is. A vevőket tájékoztatni kell az árucikkek adatairól, és ez akkor a legjobb, ha egy jól látható és könnyen észrevehető ártartóval tesszük.

Az árazás egyik idejétmúlt módja a darabonkénti felcímkézés, azonban ez már régóta nem tartozik a hatékony megoldások közé, hiszen lassú és szaporátlan. A másik népszerű mód az ársín, melyet megtalálhat termékeink között. Ezt olyan helyekre ajánljuk, ahol a termékek a polcokon helyezkednek el, ugyanis a sín a polc szélére ragasztható, így az ár mindig könnyen és gyorsan leolvasható.

Azokban az üzletekben viszont, ahol kiszolgálói pultokban tárolják az árut, mint például kereskedelmi és vendéglátó egységeknél, a plexi ártartó nyújthat egy igazán praktikus és gazdaságos megoldást. A plexi ártartók kiválóan alkalmazhatók a pultokban és kiszolgálóhelyeken lévő termékek – mint például szendvicsek, péksütemények vagy torták – árának feltüntetéséhez, használatuk pedig rendkívül egyszerű. Az általunk forgalmazott plexi ársínek többféle méretben és formában kaphatók, anyaguk víztisztán átlátszó plexi, így kitűnően illeszkednek minden színhez és stílushoz. Termékeinkhez vásárolható számkészlet is, mellyel az ártartón lévő ár egyszerűen és könnyen alakítható.