Ársínek

 

A boltokban és üzletekben elengedhetetlen, hogy a termékek elhelyezésekor az ár is jól látható helyre kerüljön, hogy a vásárlók minél könnyebben és egyszerűbben leolvashassák azt. Ez nem csupán a vevők igényeit elégítik ki, de  megkönnyíti és elősegíti a hatékony működést is.

Az árak feltüntetésének számtalan módja van. Vannak olyan boltvezetők, akik inkább a termékeket címkéztetik fel a munkatársakkal, azonban az áru darabonkénti árazása rendkívül sok idejébe és munkájába kerül az alkalmazottaknak. Ez azonban könnyen megspórolható azokban az üzletekben, ahol a hagyományos és nem túl elegáns, címkézős megoldás helyett inkább a praktikus plexi ársín mellett döntenek a boltvezetők. Ugyanis ezek az átlátszó ársínek lehetővé teszik, hogy a termékek árát egy jól látható, frekventált helyen, mégpedig a polcok szélein, közvetlenül az adott árutípus előtt helyezhessük el, így biztosak lehetünk abban, hogy a vásárlók mindig megkapják a szükséges információkat az árucikkekről. Ugyanis minden vevő a gyors és könnyű eligazodást várja el a boltoktól és bevásárló központoktól, és abban az esetben, ha állandó kérdezősködésre vagy keresgélésre szorul, könnyen átpártolhat egy másik üzlethez.

Termékünk, a polc szélére illeszthető plexi ársín nem csupán a termékek árának feltüntetését szolgálja, hanem meggátolja azok leesését is, ha a polcokon túl sok áru helyezkedik el. A plexi ársíneket cégünk több méretben készíti, 100 centiméteres hosszúságban és 3 féle szélességben kaphatók. Az általunk kínált ársínek öntapadós hátoldalával a polc szélre ragaszthatók, megjelenésük pedig szolid, fehér hátoldallal és víztiszta frontfelülettel készülnek, hogy minden bolt stílusával és színvilágával harmonizálhasson.